CQfall.nl

Omdat veiligheid er toe doet
logo CQfall

Het bedrijf CQfall

CQfall is importeur van Fallprotec, fabrikant van valbeveiligingsproducten, uit Luxemburg, . Door onze jarenlange ervaring tijdens de advisering en begeleiding van projecten op het gebied van “veilig werken op hoogte” hebben wij een goed inzicht gekregen welk type product voor u als klant in uw situatie een goede (lees veilige) betaalbare optie is .

 Wij hebben tijdens de begeleiding en advisering vele producten met elkaar kunnen vergelijken en hebben in 2010 de beslissing genomen om zelf leverancier te worden van producten voor het “veilig werken op hoogte”.

 Als CQfall hebben wij toen gekozen voor de Fallprotec. Een fabrikant met een hoog niveau op het gebied van technische kennis en een ruime ervaring met op maat gemaakte oplossingen. Van deze  kennis en het denken in oplossingen kunnen wij en u als klant, de vruchten plukken.

De passende oplossingen voor de knelpunten vanuit de opgemaakte RI&E die u van ons kan verwachten, voor zowel individuele als collectieve bescherming, zijn gebaseerd op soort en frequentie van het te plegen onderhoud.

Onze geschiedenis voor  u als bezoeker

 

Na het uitkomen van het Document Gevelonderhoud in 1995 hebben wij ons vooral bezig gehouden met het opmaken van Risico-inventarisatie op het gebied van veilig werken aan gevels. Later zijn daar ook het veilig werken op daken bij gekomen. In  de periode tot 2010 hebben onze werkzaamheden dan ook vooral bestaan uit het uitbrengen van adviezen en het begeleiden van projecten op het gebied van veilig werken aan gevels en op daken. Onze opdrachtgevers bestonden in die periode vooral uit Gemeentelijke diensten, Vastgoedbedrijven, Woningbouwbedrijven, Ziekenhuizen, Vereniging van Eigenaren, Overheidinstellingen, Pensioenfondsen en Particuliere instellingen.

In 2010 hebben wij besloten om onze opgedane expertise gedurende een periode van

15 jaar op het gebied van “veilig werken op hoogte” in te zetten in een eigen organisatie voor de levering van voorzieningen ten behoeve van veilig onderhoud aan gevels en op daken.

In een eerder stadium hadden wij onze expertise op het gebied van veilig werken aan gevels al gedeeld met de glas- en gevelreiningingsbranche door lid te worden van de Technische (advies) Commissie van het Segment AWOG, onderdeel van de Ondernemingsorganisatie Schoonmakend Nederland waar wij tot de dag van vandaag nog actief lid zijn.

Fallprotect
logo CQfall

Ons Doel

 

Onze werkwijze is om vanuit een adviserende invalshoek het voor u zo eenvoudig mogelijk te maken een veilige werkplek te  creëren voor zowel uw werknemers als voor uw aannemers. Dit willen wij bereiken door met u in overleg te gaan en aan de hand van uw situatie de meest geschikte oplossing aan te dragen. Het eindresultaat van ons verleg dient uiteindelijk een veilige en betaalbare oplossing op te leveren.

CQfall met de ropeclimber in RTL7 TV programma “Ondernemen doe je zo”24-09-2017